Spesielle annekser tilgjengelig

Vi har i andre artikler slått et slag for de mer spesielle byggverkene og det ønsker vi å fortsette med. Tidligere har vi snakket om det nye og moderne hagestuene som har banet seg vei inn på markedet, men det er flere produkter som virkelig er på gang!

Du har kanskje hørt om eller har behov for et anneks? Også her har markedet begynt å tenke nytt og det er utrolig mange spennende design å velge mellom. Ved å følge linken vår kan du for eksempel få se et tønneformet anneks som er utrolig flott og veldig spesielt. Dett er et design som vi liker utrolig godt og som sender tankene våre til Midgard i Ringenes Herre-serien! Du har faktisk muligheten til å skape deg ditt helt eget Hobbitun hvis du skulle ønske det.

Har du noen gang opplevd plassproblemer når du får gjester hjem til deg? Dette er problemer som du nå kan løse for en billig penge hvis du sammenligner med å måtte bygge ut. Et anneks som dette leveres som et ferdig byggesett og det eneste du behøver å gjøre er å montere det, kjøpe madrasser og beise/male det. Kostnadene med dette sammenlignet med å bygge et anneks på huset ved hjelp av håndverkere kan knapt sammenlignes, og du kan her kjøpe deg ut av problemene for en svært billig penge.

Disse små tønneanneksene er såpass spesielle at de faktisk er noe man kan bruke hvis man ønsker å skape seg et levebrød av det. Har du tenkt tanken? Hva med å lage en liten tønnelandsby hvor gjester kan betale for å sove i disse koselige rommene. Dette vil være helt perfekt for gjester som er i forbifarten, og over tid kan du utvikle dette til et virkelig spennende konsept som på sikt kan bli et godt levebrød for deg.

Har du behov for litt ekstra soveplass i de periodene av året hvor du kanskje har litt ekstra gjester hjemme hos deg vil et anneks som dette være veldig gunstig og ikke minst billig. At designet i tillegg er så flott gjør dette til et helt spesielt byggverk som vil være med på å øke verdien på din eiendom.