Hagestuen - et spesielt byggverk

Her på vår side er det vel liten tvil om at vi bestandig har vært interessert i innovative og spesielle byggverk, og i denne artikkelen ønsker vi å slå et lite slag for et tradisjonelt produkt som har fått sin andre ungdom. Det er en god gammel hagestue vi snakker om, og dette er nå blitt et produkt som er på vei i full fart inn i markedet igjen!

Hagestuen er noe vi først og fremst forbinder med litt eldre hus i Norge og da en stue som gjerne hadde store vinduer og som man oppbevarte planter i. Nå har som sagt hagestuer blitt stuerene igjen, for å bruke et slikt passende uttrykk, og er på tur inn på markedet igjen.

Det som skiller de dagens hagestuer fra det gamle stuene er at de er frittstående elementer som man kan plassere hvor som helst på eiendommen. Hagestuene før i verden var en del av boligene og ble kun sporadisk brukt av beboerne.

I dag har disse stuene fått et svært moderne uttrykk og har et nærmest funkishus-design og dette gjør det til et attraktivt produkt å plassere på eiendommen. Huset er ikke stort, men befinner seg i størrelsen opp til 15 kvadratmeter, og som kjent har de nye byggeforskriftene gitt nordmenn langt større råderett over egen eiendom. Å sette opp bygg som dette er nå derfor en smal sak.

Hagestuene kommer også som byggesett, så det er derfor enkelt å sette dem opp selv om prisen blir derfor rimelig all den tid man ikke har behov for en snekker eller annen fagperson for å gjøre noe der. Unntaket er naturligvis om man ønsker strøm der, men det blir en annen diskusjon.

En hagestue fungerer perfekt som et sted for rekreasjon og ettertanke og med smakfull innredning kan man gjøre dette til et utrolig hyggelig plass å dele dagene eller kveldene på. Noe godt i glasset og kanskje utsikt over eiendommen eller havet vil virke som medisin for kroppen. Stikk også innom Banklån.no for informasjon omkring penger og lån.